آموزش الگوی Ftr در پرایس اکشن Rtm

  • توسط: admin
آموزش الگوی Ftr در پرایس اکشن Rtm

الگوی Ftr یکی از اجزای اصلی در سبک Rtm می باشد که با یادگیری آن می توانید نواحی که احتمال بازگشت قیمت از آنها وجود دارد را به راحتی شناسایی نمایید.


یکی از اجزای اصلی برای یادگیری کامل آموزش پرایس اکشن Rtm است. الگوی FTR در سبک معاملاتی Rtm ناحیه های بسیار مهم برای برگشت روند را مشخص می کند به طوری که در اکثر مواقع با بازگشت قیمت به این نواحی و برخورد با آن به روند اصلی خود ادامه می دهد.

الگوی FTR در پرایس اکشن RTM

FTR مخفف عبارت Fail To Return به معنای عدم بازگشت است. به جرعت می توان گفت FTR یکی از قدرتمند ترین الگوهای پرایس اکشن به خصوص پرایس اکشن RTM است. شما با یادگیری این الگو که اگر پست آموزش روند شناسی در بازار فارکس که در آن روند های رالی بیس رالی و دراپ بیس دراپ توضیح داده شده را مطالعه کرده و یاد گرفته باشید به راحتی در روند آن نواحی مهم FTR را می توانید شناسایی کنید.

آموزش تشخیص Ftr در روند صعودی

تشخیص ناحیه FTR در سبک معاملاتی RTM

همانطور که در تصویر مشاهده می کنید با تشکیل شدن ناحیه FTR که عموماً بالاترین نقطه یا HH و پایین ترین نقطه یعنی LL تشکیل دهنده ناحیه هستند منتظریم تا قیمت با رسیدن به این ناحیه به آن واکنش نشان دهد. FTR به طور ساده در RTM زمانی که قیمت به یک سطح حمایت یا مقاومت می رسد با شکستن سطح و تتشیل یک زون یا ساید در آن منطقه یک ناحیه FTR تشکیل می دهد.

به یاد داشته باشید که اگر قیمت ناحیه حمایتی را بشکند وارد پوزیشن فروش یا Sell شده و اگر قیمت ناحیه مقاومتی را بشکند وارد پوزیشن خرید یا Buy  می شویم.

آموزش تشخیص Ftr در روند نزولی

مراحل تشکیل الگوی FTR در پرایس اکشن RTM

تشکیل SR مازور یا مینور

SR مخفف Support و Resitance به معنای حمایت و مقاومت است.

اینگلف یا شکست قدرتمند SR

در مرحله دوم باید حمایت یا مقاومت قیمتی به صورت قدرتمند شکسته شود.

ساخته شدن SR دوم (بسته به روند بازار ماژور یا مینور)

پس از تشکیل FTR اول و شروع روند قیمتی، SR دوم برای برگشت به FTR تشکیل می شود.

برگشت قیمت از SR دوم به FTR و تشکیل کندل ها برای ادامه روند

پس از تشکیل حمایت یا مقاومت دوم و برخورد قیمت به آن، قیمت به FTR برگشته و کندل هایی برای ادامه روند خود می سازد.

اینگلف یا شکست با قدرت SR دوم

پس از تشکیل کندل های بیس برای ادامه روند حمایت یا مقاومت دومی که تشکیل شده بود با قدرت شکسته می شود و بازار به روند خود ادامه می دهد.

تشخیص بهترین FTR در RTM

همانطور که در ویدو نیز توضیح داده شد بر روی چارت روزانه در تایم فریم های مختلف FTR های مختلفی می تواند پیدا کرد. حتی در درون خود FTR ها با پایین آوردن تایم فریم معاملاتی می توان FTR های دیگری نیز یافت اما در بین همه ی این بهترین FTR مشخصاتی دارد که به آن می پردازیم.

FTR دارای مومنتوم قوی باشد

قوی ترین FTR آن است که هنگام شکستن حمایت یا مقاومت روبروی خودش روند یا مومنتوم قوی تری داشته باشد. نکته ای که در مورد  FTRها باید در نظر گرفت این است که هر گاه در روند آخرین FTR شکسته شد بازار وارد 2 فاز کلی می شود که در اولین فاز می تواند در Sideway یا حالت بی برنامگی یا معطلی قرار می گیرد و در دومین حالت باید منتظر تغییر روند بازار باشیم.

در صورت اتمام روند فعلی و تغییر روند بازار FTR شکسته شده را می توان به عنوان یک حمایت یا مقاومت برای شناسایی FTR ها جدید قرار داد. این نکته را در نظر بگیرید که در صورت تغییر روند نیز FTR های قبلی می توانند باعث بازگشت قیمت به صورت خیلی بازگشت های کوچک شوند اما توصیه می شود در این نواحی وارد معامله نشوید.

نتیجه گیری:

FTR در پرایس اکشن RTM حائز اهمیت است اگه به دقت قسمت اول آموزش RTM در سایت آریا چارت را نگاه کرده باشید و روند شناسی در بازار را یاد بگیرید می توانید با یادگیری FTR نواحی برگشت احتمالی بازار را برای ورود به معاملات و کسب سود پیدا کنید.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط
پرایس اکشن Rtm
آموزش ستاپ معاملاتی پرایس اکشن Rtm
  • ۵ آبان ۱۴۰۲
  • -
  • ۱,۷۳۷ بازدید
پرایس اکشن Rtm
آموزش engulf در پرایس اکشن Rtm
  • ۵ آبان ۱۴۰۲
  • -
  • ۱,۰۲۱ بازدید
پرایس اکشن Rtm
آموزش 3 Drive و Cp Drive در Rtm
  • ۵ آبان ۱۴۰۲
  • -
  • ۱,۲۸۰ بازدید
پرایس اکشن Rtm
آموزش سطوح فیلیپ Filip Zone
  • ۵ آبان ۱۴۰۲
  • -
  • ۳,۶۴۵ بازدید

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید
اخبار و مقالات