بهترین کیف پول سخت افزاری ارز دیجیتال برای ایرانیان در سال 2024

  • توسط: admin
بهترین کیف پول سخت افزاری ارز دیجیتال برای ایرانیان در سال 2024


بهترین کیف پول سخت افزاری ارز دیجیتال برای ایرانیان کدام است؟ والت، اپلیکیشن و یا سرویس هایی که برای خرید و فروش ارز دیجیتال و نگهداری دارایی دیجیتال به سرمایه گذاران کمک می کنند کیف پول ارز دیجیتال گفته می شود. از جمله اطلاعاتی که در این کیف پول ها قرار میگیرد می توان به توکن ها، ان اف تی ها و کوین ها اشاره کرد. در این مطلب از سایت کوین اکسو قصد داریم بهترین کیف پول سخت افزاری ارز دیجیتال برای ایرانیان را معرفی کنیم.

 

لیست بهترین کیف پول ارز دیجیتال

با اینکه به احتمال زیاد می‌دانید که کیف پول ارز دیجیتال چیست، اما بهتر است در اینجا هم آن را مختصراً تعریف کنیم: کیف پول ارز دیجیتال (Digital Currency Wallet) یا همان والت، اپلیکیشن یا سرویسی است که اطلاعات مربوط به انواع دارایی‌های دیجیتال، مثل توکن‌ها، کوین‌ها و ان‌اف‌تی‌ها را ذخیره و مدیریت می‌کند؛ این اطلاعات شامل کلیدهای خصوصی و عمومی، آدرس‌های کیف پول و تاریخچه تراکنش‌ها هستند.

انتخاب بهترین کیف پول ارز دیجیتال، بیشتر به نیازها و علایق شما بستگی دارد؛ اما یک سری پیش‌نیازهایی وجود دارد که ولت خوب را از گزینه‌های بد و ناامن متمایز می‌کند. در جدول زیر، فهرستی از بهترین ولت ارز دیجیتال را آورده‌ایم و در ادامه قابلیت‌های هرکدام را بررسی خواهیم کرد.

نام کیف پول
نوع
پشتیبانی از ارزها
رابط کاربری

Ledger Nano X
سخت افزاری
بیش از ۵۵۰۰ ارز
موبایل و دسکتاپ

Ledger Nano S
سخت افزاری
بیش از ۱۸۰۰ ارز
موبایل و دسکتاپ

Trezor T
سخت افزاری
بیش از ۱۸۰۰ ارز
موبایل و دسکتاپ

SafePal S1
سخت افزاری
بیش از ۴۰ بلاک چین
موبایل و مرورگر

Cobo Vault Pro
سخت افزاری
بیش از ۳۰۰ ارز
لمسی

Trust Wallet
نرم افزاری
بیش از ۴.۴ میلیون توکن
موبایل

Exodus
نرم افزاری
بیش از ۲۳۰ ارز
موبایل و دسکتاپ

Coinbase
نرم افزاری
بیش از ۵۰۰ ارز
موبایل و دسکتاپ

Metamask
نرم افزاری
بیش از ۳۰۰۰ توکن
موبایل و دسکتاپ

Coinomi
نرم افزاری
بیش از ۱۲۵۰ بلاک چین
موبایل و دسکتاپ

 

انواع کیف پول ارز دیجیتال

هر کیف پول ارز دیجیتال، مجموعه‌ای از ویژگی‌ها و قابلیت‌های منحصر به فرد را ارائه می‌دهد که آن را از سایر کیف پول‌ها متمایز می‌کند. در حالت کلی می‌توان کیف پول‌های ارز دیجیتال را به دسته‌های زیر تقسیم‌بندی کرد:

کیف پول گرم یا نرم‌افزاری: این کیف پول‌ها داری انواع مختلفی مثل اپلیکیشن موبایل، دسکتاپ و تحت وب هستند و با توجه به ذخیره آنلاین اطلاعات، بیشتر در معرض حملات سایبری قرار می‌گیرند.
کیف پول سرد یا سخت افزاری: دستگاه‌های فیزیکی، شبیه به فلش مموری که اطلاعات و دارایی کاربران را به صورت آفلاین ذخیره می‌کنند.
کیف پول کاغذی: کلید‌های خصوصی روی کاغذ چاپ می‌شوند و به همین دلیل غیرقابل هک هستند، اما گم شدن یا آسیب دیدن کاغذ، خطر از دست رفتن دارایی‌ها را به همراه دارد.

 

بهترین کیف پول سخت افزاری ارز دیجیتال

کیف پول‌های ارز دیجیتال انواع مختلفی دارند. کیف پول سخت افزاری یکی از انواع ولت‌های کریپتو است که به دلیل برخی از ویژگی‌های امنیتی مورد توجه اغلب کاربران قرار می‌گیرد. البته باید توجه داشت که هنگام استفاده از این کیف پول‌ها هم باید تمام موارد امنیتی را در نظر گرفت، در غیر این صورت کیف پول‌های سخت افزاری هم می‌توانند در معرض حملات هکرها قرار بگیرند. با توجه به تعداد زیاد کیف پول‌های ارز دیجیتال سخت افزاری، انتخاب آن برای اغلب کاربران سخت است. در ادامه به معرفی بهترین کیف پول‌های سخت افزاری می‌پردازیم.

 

کیف پول ترزور (trezor)

Trezor به عنوان یکی از بهترین تولید‌کنندگان کیف پول‌ سخت‌افزاری مطرح است. از لحاظ پشتیبانی رمزارزها، به شما قابلیت ذخیره بیش از ۵۰۰ کوین مختلف از جمله بیت کوین، اتریوم، لایت کوین و بیت کوین کش را می‌دهد.

Trezor دو مدل مختلف دارد:

Trezor One که با USB سازگار است و به کاربران این امکان را می‌دهد که به دستگاه‌های ویندوز و لینوکس دسترسی پیدا کنند.
Trezor مدل T، دستگاه گران‌تری است که مزایایی از جمله پردازنده بهتر، مشخصات شفاف‌تر و همچنین شاخصه‌های امنیتی پیشرفته‌تر دارد.

با کیف پول‌های Trezor شما می‌توانید اطلاعات کیف پول خود را با یک حساب به وسیله Dropbox همگام‌سازی کنید. مهم‌ترین ویژگی‌های این کیف پول عبارت‌اند از:

قابلیت ذخیره سازی آفلاین
امنیت بالا
سرعت پردازش مناسب

 

کیف پول سخت‌افزاری Ledger Nano X

شرکت فرانسوی لجر یکی از بهترین کیف پول‌های سخت‌افزاری ارز دیجیتال را با نام Ledger Nano X روانه‌ی بازار کرده است. این کیف پول از بیش‌ از ۵,۵۰۰ رمزارز مختلف پشتیبانی می‌کند و گواهی‌ امنیتی CC EAL5+ دارد و دربرابر حملات بسیار خطرناک مقاومت خواهد کرد. همچنین، امکان اتصال به کامپیوتر ازطریق کابل USB و بلوتوث را فراهم می‌کند و با وجود اپلیکیشن کیف پول گرم Ledger Live نیز کاربر می‌تواند بلافاصله بعد از اتصال کیف پول سخت‌افزاری به گوشی، خریدوفروش و نقل‌وانتقال رمزارز را انجام دهد.

قابلیت بلوتوث در کیف پول سخت‌افزاری ارز دیجیتال Ledger Nano X با وجود کاربردی‌بودن و امکان اتصال به گوشی موبایل، برای کاربرانی که به امنیت بسیار حساس‌اند، جزئی از معایب کیف پول سخت افزاری به‌شمار می‌رود. ازاین‌رو، سراغ نسخه‌ی قبلی آن (Nano S) می‌روند که امکان اتصال بلوتوثی ندارد.

کیف پول لجر Nano X نمایشگر کوچکی دارد که استفاده از کیف پول را راحت‌تر می‌کند. فضای ذخیره سازی آن برای نصب هم‌زمان ۱۰۰ برنامه رمزارز مناسب است. این میزان در مدل قبلی بین ۳ تا ۶ برنامه (کوین) بود و برای بیشتر کاربران نکته‌ی منفی حساب می‌شد. کیف پول رمز ارز سخت افزاری لجر امکان یکپارچه‌سازی با والت‌های وب۳ ازجمله متامسک را نیز دارد.

 

کیف پول کیپ‌کی (KeepKey)

KeepKey یکی دیگر از انواع کیف پول‌ ارز دیجیتال سخت‌افزاری است که میان کاربران ارزهای دیجیتال محبوبیت قابل توجهی پیدا کرده است. صفحه نمایش آن از Trezor و ledger بزرگتر است. برخی ممکن است این ویژگی را چالشی برای حمل این دستگاه بدانند ولی این یک قابلیت مثبت است. با این دستگاه شما مجبور نیستید با رفتن از برنامه‌ای به برنامه دیگر به دانگل بروید تا از میزان دارایی رمزارز خود، اطلاع پیدا کنید. با این وجود، Keep Key فاقد برخی از ویژگی‌های اساسی مانند پیشخوان است که در واقع معادل ارزش رمزارز با ارزش دلار یا سایر ارزش‌های فیات در زمان واقعی است. مهم‌ترین ویژگی‌های این کیف پول عبارت‌اند از:

امنیت مناسب کیف پول
قابلیت ذخیره سازی آفلاین
رابط کاربر پسند

 

کیف پول سخت‌افزاری SafePal S1

کیف پول سخت‌افزاری رمزارز SafePal S1 پروژه‌ای با پشتوانه‌ی Binance Labs است و از بیش‌ از ۱۰۰ شبکه بلاک‌چین پشتیبانی می‌کند و با بیش‌ از ۱۰٬۰۰۰ رمزارز سازگاری دارد. این کیف پول سخت‌افزاری با برنامه کیف پول SafePal کار می‌کند که در پلتفرم‌های اندروید و iOS دردسترس قرار دارد و امکان نقل‌وانتقال و خرید فروش آسان بین شبکه‌های مختلف بلاک چین را نیز فراهم می‌کند.

کیف پول سخت افزاری ارز دیجیتال SafePal S1 بسیار ایمن و حتی به سیستم خودتخریبی در زمان حمله‌ی آفلاین مجهز است. این ولت سخت افزاری رمزارز ابعادی اندازه کارت اعتباری دارد و نمایشگرش ۱/۳ اینچی و باتری آن ۴۰۰ میلی‌آمپرساعت است و قیمتش به کمتر از ۵۰ دلار می‌رسد.

 

کیف پول الکتروم (Electrum)

برای کاربران جدیدی که با Electrum کار می‌کنند، شاید یاد‌گیری نحوه کار کردن با آن کمی طول بکشد. زیرا رابط کاربری و طراحی بصری آن چندان جذاب و ساده نیست. از آنجایی که کد‌های دستگاه متن‌باز است، کیف پول دسکتاپ Electrum از امنیت بالایی برخوردار است. زیرا نقطه ضعف یا شکستی در کار نیست و کلید خصوصی شما رمزنگاری شده است. این کیف پول نسخه اندروید نیز دارد.

یکی از ویژگی‌های ابتکاری Electrum، مدیریت هزینه است. این در حالی است که اکثر کیف پول‌های ارز دیجیتال به شما اجازه نخواهند داد که هزینه خود را پس از انتقال معامله به شبکه مدیریت کنید. این کیف پول حتی گزینه جایگزینی بعد از شروع تراکنش نیز به شما می‌دهد. مهم‌ترین ویژگی‌های این کیف پول عبارت‌اند از:

پشتیبانی از اکثر رمزارزها
رابط کاربری آسان برای تازه کارها
امنیت مناسب

 

کیف پول سخت‌افزاری CoolWallet Pro

کیف پول سخت‌افزاری CoolWallet Pro برای پلتفرم‌های iOS و اندروید ساخته شده است و با کیف پول نرم‌افزاری CoolBitX Crypto و استفاده از اتصال بلوتوث کار می‌کند. این کیف پول سخت‌افزاری بدنه‌ی منعطفی دارد و تا حدودی دربرابر خم‌شدگی و نفوذ آب و دمای بالا مقاومت نشان می‌دهد.

ابعاد کوچک کیف پول سخت‌افزاری CoolWallet Pro که با الهام از کارت اعتباری طراحی شده است، شاید ظریف به‌نظر برسد؛ اما جدا از مقاومت فیزیکی فراوان، ازنظر امنیتی نیز عملکرد خوبی دارد که گواهی CC EAL6+ را برای آن به ارمغان آورده است. این گواهی بالاترین استاندارد امنیتی در این صنعت را اثبات می‌کند. باتری ۱۵ میلی‌آمپر‌ساعتی به‌کاررفته در این کیف پول انرژی لازم برای انجام دو تراکنش در روز را فراهم می‌کند.

سایر امکانات کیف پول سخت‌افزاری CoolWallet Pro شامل امکان استیکینگ مستقیم ترون و پولکادات و Cosmos می‌شود و جدای از انجام عملیات‌های استیکینگ یا مبادله رمرارز، می‌توانید به اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز وصل شوید.

 

کیف پول اکسودوس (Exodus)

Exodus از زمانی که در سال ۲۰۱۶ عرضه شده است تاکنون، مسیر پیشرفت و نوآوری خود را ادامه داده است. هر چند که این کیف پول دسکتاپ متن باز نیست، اما دارای رابط کاربری ساده‌ای است. کیف پول Exodus در مقایسه با Electrum، نحوه استفاده و یادگیری ساده‌تری دارد.

نکته قابل توجه دیگر درباره Exodus، نحوه دسترسی آن است که بر خلاف سایر کیف پول‌ها، برای شروع به استفاده از آن نیازی به ثبت نام پیشرفته یا KYC (احراز هویت) ندارد. یکی از دلایل احتمالی استفاده بیشتر از Exodus در مقایسه با Electrum، امکان دسترسی به رمزارزها است. Electrum تنها از بیت کوین پشتیبانی می‌کند اما Exodus نه تنها از بیت کوین، بلکه از اتریوم، دش، لایت کوین و سایر رمزارزها پشتیبانی می‌کند. مهم‌ترین ویژگی‌های این کیف پول عبارت‌اند از:

یکی از اولین کیف پول‌های دسکتاپ
امنیت بالا
پشتیبانی مناسب از رمزارزها

 

کیف پول سخت‌افزاری Ellipal Titan

کیف پول سرد Ellipal Titan رمزارزها را در فضایی به‌صورت کاملاً ایزوله و آفلاین نگه‌داری می‌کند و در مقایسه کیف پول های سخت افزاری کمی گران‌تر است؛ هرچند طراحی و ساخت این کیف پول، قیمت گرانش را توجیه می‌کند. وجود نمایشگر ۴ اینچی رنگی لمسی برای مدیریت و مشاهده‌ی بهتر تراکنش‌ها یکی از دلایل آن است.

کیف پول سخت‌افزاری Ellipal Titan طیف گسترده‌ای از شبکه‌های بلاک‌چین را پوشش می‌دهد که تعداد آن به بیش از ۵۰ شبکه می‌رسد و با افزون‌بر ۱۰ هزار رمزارز سازگاری دارد. برای امنیت بیشتر، طراحان این کیف پول امکان اتصال USB و وای‌فای یا بلوتوث را در این دستگاه تعبیه نکرده‌اند و برای نقل‌وانتقال داده فقط متکی به کدهای QR است.

 

کیف پول اتمیک (Atomic)

Atomic یکی دیگر از کیف پول‌های دسکتاپ محبوب میان فعالان بازار کریپتوکارنسی است. این کیف پول از صدها کوین و آلت کوین پشتیبانی می‌کند و رابط کاربری بسیار ساده‌ای دارد.

سطح امنیت کیف پول اتمیک تقریباً متوسط و منوط به رعایت تمامی نکات امنیتی توسط کاربران است. این والت ارز دیجیتال، قابلیت مبادلات رمزارز درون سیستمی را نیز به کاربران ارائه می‌دهد. اتمیک تنها بخشی از ویژگی‌های خود را به‌صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می‌دهد و استفاده از تمامی امکانات آن به پرداخت هزینه نیاز دارد. مهم‌ترین ویژگی‌های این کیف پول عبارت‌اند از:

رابط کاربری ساده
امنیت متوسط
پولی بودن امکانات پیشرفته

 

کلام آخر

انتخاب بهترین کیف پول ارز دیجیتال، یکی از مهم‌ترین چالش‌های امروز برای سرمایه‌گذارانی است که نگران امنیت دارایی‌های دیجیتالی خود هستند، از طرفی معیارهای افراد هم در انتخاب والت با یکدیگر متفاوت است. برخی کیف پول‌های سخت‌افزاری را بخاطر امنیتی که ارائه می‌دهند، انتخاب می‌کنند؛ برخی هم برای سهولت استفاده، انتخاب‌شان کیف پول‌های نرم‌افزای هستند.

ما در این مقاله تلاش کردیم تا با معرفی بهترین کیف پول‌های ارز دیجیتال و بررسی مزایا و معایب هر‌کدام، به شما در انتخاب راحت‌تر این سرویس مهم کمک کنیم. شما درباره بهترین کیف پول ارز دیجیتال چه دیدگاهی دارید؟ به نظر شما بهترین کیف پول ارز دیجیتال در ایران کدام است؟

 

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط
آموزش ارز دیجیتال
اهمیت استفاده از چارت قیمتی طلا برای معاملات طلا
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳
  • -
  • ۱۳ بازدید
آموزش ارز دیجیتال
اهمیت استفاده از چارت قیمتی طلا برای معاملات طلا
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳
  • -
  • ۱۰ بازدید
آموزش ارز دیجیتال
بررسی روش‌های فرار از تورم در ایران
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳
  • -
  • ۹ بازدید
آموزش ارز دیجیتال
دستگاه ماینر خانگی چیست؟ + کاربردهای آن
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳
  • -
  • ۱۲ بازدید

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید
پراپ
بروکر آمارکتس Amarkets
اخبار و مقالات