بازار مشتقات بیتکوین چه میگوید؟ پیشبینیهای جدید درباره قیمت BTC
زمان مطالعه: 2 دقیقه
پس از صعود بیتکوین (BTC) به اوج ۷۳۵۴۵ دلاری خود در تاریخ ۲۹ اکتبر، شتاب قیمتی آن کاهش یافته است. با این حال، وضعیت بازار مشتقات نشاندهنده امیدواری معاملهگران به بازیابی قیمت است.
تحلیل بازارهای آتی و آپشن بیتکوین نشان میدهد که معاملهگران پوزیشنهای خود را بدون اهرم بیش از حد نگه داشتهاند که برای صعود پایدار به رکوردهای جدید ضروری است.
شاخص دلتا اسکیو ۲۵ درصد (۲۵% delta skew metric) که تقاضا برای آپشنهای فروش را نشان میدهد، معمولاً زمانی که انتظارها برای کاهش قیمت بیتکوین افزایش مییابد، به بیش از ۷ درصد میرسد. با این حال، این شاخص در حال حاضر به میزان قابلتوجهی پایینتر است.بررسی فاندینگ ریت قراردادهای دائمی نیز در این زمینه مفید است. نرخ خنثی که هزینهای برای اهرم صعودی ندارد، نشاندهنده نبود اعتقاد قوی به افزایش قیمت است. از سوی دیگر، نرخهای بالای ۲.۱ درصد در ماه به معنای خوشبینی بیش از حد است.
در تاریخ ۱ نوامبر، تقاضا برای اهرم در سطح خنثی باقی مانده و فاندینگ ریت حدود ۰.۰۱ درصد در هر ۸ ساعت یا حدود ۰.۹ درصد در ماه بوده است.
این موضوع نشان میدهد که استفاده از اهرم، محرک اصلی در صعود بیتکوین از ۶۷ هزار به ۷۳۵۰۰ دلار بین تاریخهای ۲۷ تا ۲۹ اکتبر نبوده که این وضعیت، نشان دهنده روند سالم بازار است.
سودهای بیپایان!
خرید میمکوینهای کمیاب و انفجاری بدون کارمزد، فقط در ارزپلاس!
خرید سریع
به طور کلی، وضعیت بازار مشتقات بیتکوین از یک بازار صعودی پایدار حمایت میکند و این احتمال وجود دارد که مسیر برای صعود بیشتر هموار شود.
از دیدگاه معاملاتی نیز، بازیابی قیمت بیتکوین به ۷۱ هزار دلار در ۱ نوامبر با شاخص اساندپی ۵۰۰ (S&P ۵۰۰) همبستگی دارد و نشان میدهد که هر دو بازار به شاخصهای اقتصاد کلان بهطور مشابه واکنش نشان میدهند.
در این میان، رویدادهایی مانند انتخابات ریاستجمهوری ایالات متحده در تاریخ ۵ نوامبر و نشست کمیته بازار آزاد فدرال (FOMC) اهمیت زیادی دارند. فشار سیاسی برای تحریک اقتصاد معمولاً منجر به کاهش ارزش دلار آمریکا میشود، که میتواند در میانمدت باعث افزایش قیمت بیتکوین شود.