کاردانو هم وارد بازی میم‌کوین‌ها شد؛ اسنک.فان رکورد تراکنش‌های روزانه را شکست!

  • توسط: admin
کاردانو هم وارد بازی میم‌کوین‌ها شد؛ اسنک.فان رکورد تراکنش‌های روزانه را شکست!


В скорошно изявление основателят на Cardano Чарлз Хоскинсън похвали платформата за стартиране на мемекойн Snek.Fun за увеличаване на активността в мрежата.

На 6 септември екипът за разработчици на memecoin (SNEK) на SNEK обяви, че мрежата Cardano е достигнала нов рекорд по отношение на дневния обем на транзакциите. Това увеличение на активността се случи след стартирането на платформата Snack.fan на 5 септември.

Платформата, създадена в сътрудничество с екипа на Snack и децентрализираната борса Splash, позволява на потребителите да създават нов токен за 25 ADA.

Според механизма на тази платформа, след закупуване на 75% от баланса на токена, кривата на свързване се активира и 25% от баланса на токена се добавя към ликвидния пул на Splash exchange.

След това платформата изгаря токени за ликвидност (LP), за да попречи на екипа да изтегли ликвидност. Този иновативен метод привлече много внимание и накара 20 000 потребители да получат достъп до тази платформа през първите 10 секунди от стартирането и мрежата беше претоварена.

Екипът на Snack.Fan пое отговорността за проблемите и обяви, че бързо е оптимизирал състоянието на своята платформа. Според докладите през първите 24 часа на платформата са създадени повече от 2000 токена и обемът на търговия надхвърли 5 милиона ADA.

Анализаторите вярват, че платформата Snack.fan може да помогне за популяризирането на мемекойните в мрежата Cardano и да привлече нови потребители и търговци в мрежата. Освен това платформата укрепва пространството за експерименти и иновации в екосистемата Cardano, като намалява бариерите за навлизане на нови проекти.

Въпреки това, анализатор на цифрова валута на име Store Optimal изрази загрижеността си и заяви, че за дългосрочен успех Snack.Fan трябва да добави нови функции като хонорари на създатели и система за съобщения, за да осигури необходимите стимули за продължаване на растежа на проекта .

نوشته کاردانو هم وارد بازی میم‌کوین‌ها شد؛ اسنک.فان رکورد تراکنش‌های روزانه را شکست! اولین بار در کوین اکسو. پدیدار شد.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط
اخبار ارز دیجیتال
توکن کتیزن (CATI) در کدام صرافی‌ها لیست شده؟
  • ۱ مهر ۱۴۰۳
  • -
  • ۴ بازدید
اخبار ارز دیجیتال
آخرین اطلاعات درباره هک صرافی BingX؛ چه مقدار دزدیده شده است؟
  • ۳۱ شهریور ۱۴۰۳
  • -
  • ۱۱ بازدید

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید
پراپ
بروکر آمارکتس Amarkets
اخبار و مقالات