چرا بیت‌کوین از صعود به بالای ۹۰ هزار دلار بازماند؟ بررسی ۳ عامل کلیدی

  • توسط: admin
چرا بیت‌کوین از صعود به بالای ۹۰ هزار دلار بازماند؟ بررسی ۳ عامل کلیدی


زمان مطالعه: 3 دقیقه

قیمت بیت‌کوین (BTC) طی هفته گذشته به طور مداوم رشد کرده و به رکوردهای تاریخی جدید دست یافته است. با این حال، در ۲۴ ساعت گذشته، قیمت آن با اصلاحی ۱.۸ درصدی به ۸۶۷۰۰ دلار رسیده و از صعود به بالای سطح ۹۰ هزار دلار باز مانده است.

اگرچه فعالان بازار همچنان امیدوارند که بیت‌کوین به بالای سطح ۹۰ هزار دلار برسد، اما سیگنال‌هایی وجود دارد که نشان می‌دهد این قیمت ممکن است همچنان دست‌نیافتنی باقی بماند. در ادامه به عواملی پرداخته شده که می‌تواند سرعت رشد بیت‌کوین را کاهش دهد یا حتی موجب توقف آن شود.

شاخص سود باز

یکی از عواملی که می‌تواند به این موضوع دامن بزند، افزایش چشمگیر شاخص سود باز (Open Interest) بیت‌کوین است که در کوتاه‌مدت مانع از رسیدن به قیمت ۹۰ هزار دلار می‌شود. طبق داده‌های کریپتوکوانت (CryptoQuant)، طی هفته گذشته بیش از ۱۶ میلیارد دلار پوزیشن جدید در بازار فیوچرز بیت‌کوین باز شده و هم‌اکنون شاخص سود باز آن به ۲۵ میلیارد دلار رسیده است که بالاترین سطح از آگوست ۲۰۲۲ به‌شمار می‌رود.

سود‌های بی‌پایان!
خرید میم‌کوین‌های کمیاب و انفجاری بدون کارمزد، فقط در ارزپلاس!




خرید سریع

اگرچه افزایش سود باز به‌طور کلی نشانه‌ای مثبت تلقی می‌شود، اما رشد سریع قیمت همزمان با افزایش این شاخص می‌تواند به معنای وجود ناپایداری باشد.

در هفته گذشته، قیمت بیت‌کوین ۲۵ درصد افزایش یافته که این امر باعث افزایش شاخص سود باز و همچنین افزایش استفاده از اهرم در معاملات شده است. این شرایط منجر به ایجاد محیطی شده که در صورت کاهش قیمت، به دلیل وجود پوزیشن‌های اهرمی، ممکن است با یک واکنش زنجیره‌ای از فروش‌های اجباری و کاهش بیشتر قیمت مواجه شویم.

فاندینگ ریت

علاوه بر این، افزایش فاندینگ ریت بیت‌کوین عامل دیگری است که می‌تواند قیمت آن را برای مدتی زیر ۹۰ هزار دلار نگه دارد. در حال حاضر، فاندینگ ریت بیت‌کوین به ۰.۰۱۵ درصد رسیده که بالاترین میزان از اواخر مارس ۲۰۲۴ به حساب می‌آید. در آن زمان، بیت‌کوین با یک اصلاح قیمتی بزرگ روبرو شد.

افزایش این شاخص در معاملات فیوچرز نشان‌دهنده سلطه بیش از حد خریداران است که معمولاً نشانه‌ای نزولی محسوب می‌شود و در ادامه می‌تواند به اصلاح قیمت منجر شود.

شاخص قدرت نسبی

همچنین، شاخص قدرت نسبی (RSI) بیت‌کوین نشان می‌دهد که بازار این رمزارز در وضعیت اشباع خرید قرار گرفته است. این شاخص برای بیت‌کوین به ۷۴.۸۳ رسیده و احتمال اصلاح قیمت را نشان می‌دهد.

اگر این شرایط ادامه پیدا کند و بیت‌کوین با افت قیمت مواجه شود، این احتمال وجود دارد که به سطح ۸۱۲۱۵ دلار برسد و در صورت از دست رفتن این سطح نیز، قیمت آن تا ۷۴۳۴۰ دلار کاهش یابد. اما اگر فشار خرید دوباره افزایش یابد، ممکن است بیت‌کوین به رکورد کنونی خود یعنی ۸۹۹۷۲ دلار بازگردد و حتی به بالاتر از سطح ۹۰۰۰۰ دلار نیز برسد.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید
پراپ
بروکر آمارکتس Amarkets
اخبار و مقالات