8 عادت معامله گران موفق که باید بدانید

  • توسط: admin
8 عادت معامله گران موفق که باید بدانید

عادت معامله گران موفق در بازار فارکس چیست ؟ در این پست ما برای شما توضیح می دهیم که معامله گران موفق چه عادت های معاملاتی دارند


معامله گری در بازار های مالی بخصوص بازار جفت ارزها یا همان فارکس کاری دشوار است که اگر قوانین و نظم انظباط خاصی برای کار خود نداشته باشید طبیعی است که موجب ضرر و زیان شما در این بازار ها می شود. بر اساس تجارب و توصیه ی معامله گران موفق در این حوزه 8 مورد از عادت های موثر آن ها در این پست جمع آوری شده که با رعایت کردن آن ها می توانید به سود آوری و هوشمند کردن معاملات خود کمک کنید.

به روز باشید

طبیعی است که در مرحله اول شما در این بازار به یک کامپیوتر یا موبایل و یک اینترنت خوب احتیاج دارید که بتوانید اقدام به معامله کنید. یک اینترنت کند با قطعی زیاد می تواند شما را از باز کردن بسیاری موقعیت خوب معاملاتی باز دارد و حتی گاهی نیز می تواند معاملات شما را به ضرر برساند. داشتن بیشتر از 1 مانیتور نیز در این بازار به تحلیل بهتر شما کمک می کند.

تا جایی که می توانید با تکنولوژی روز همراه باشید قطعا اینترنت با کیفیت و یک کامپیوتر خوب نمی تواند به تنهایی شما را به سود برساند اما قطعاً نداشتن آن ها می تواند موجب ضرر شما در این بازار باشد.

در جریان اخبار این حوزه باشید

هر چقدر که به استراتژی و تحلیل خود باور داشته باشید اخبار های ناگهانی بازار سرمایه می تواند آن ها را با شکست مواجه کند.

یک معامله گر خوب در شرایط مطلوبی می تواند معاملات خوبی را ایجاد کند. شما باید به عنوان یک معامله گر بدانید که در چه زمان هایی می توانید این شرایط را ایجاد کنید.

قبل از اینکه بخواهید معامله ای را باز کنید تحلیل های خود را بر روی چند جفت ارز انجام داده و جفت ارز هایی را که دارای واضح ترین شرایط از لحاظ اخبار قرار دارند برای معامله خود انتخاب کنید.

برای خود پلن معاملاتی داشته و با آن اقدام به باز کردن معامله کنید

شکست در برنامه ریزی به معنای برنامه ریزی در شکست است. اگر شما نتوانید برای کاری برنامه ریزی کنید و درهمان مرحله ناکام بمانید طبیعی است که در هدف خود متحمل شکست خواهید شد. وقت گذاشته و برای خود یک پلن معاملاتی آماده کنید.

پس از هر سشن معاملاتی پلن خود را بررسی کرده، ضعف و قدرت های آن را شناسایی کنید. طبیعی است که در این بازار باید دلیل سود کردن و زیان کردن خود را پیدا کنید.

اگر در این بازار پلنی برای معامله کردن ندارید شما مجاز به ورود به این بازار نیستید و در صورت ورود نیز تنها با ضرر های پی در پی مواجه خواهید شد.

نظم داشته و محتاط باشید

بازار دارای موقعیت های معاملاتی بسیار در روز است اما شما به عنوان یک معامله گر منضبط تنها زمانی باید اقدام به معامله کنید که موقعیت های بازار با شرایط پلن معاملاتی شما متناسب باشد.

زمانی که در حال معامله کردن هستید در پلن معاملاتی خودتان تغییری ایجاد نکنید. یک معامله گر موفق باید یاد بگیرد که پایند به پلن معاملاتی خودش باشد. از قوانینی که برای خود در قالب پلن معاملاتی ایجاد کرده اید پیروی کنید و بعداً نتایج رو مورد ارزیابی قرار دهید.

به عنوان یک معامله گر موفق شما باید منظم باشید و منتظر سیگنال های معاملاتی متناسب با پلن خود باشید. منضبط باشید و ذهن خود را برای ایجاد معاملات متناسب پلن معاملاتی تان آماده کنید.

از تصمیم گیری با احساسات خود دوری کنید و احساساتی نشوید

احساساتی شدن در این بازار باعث می شود که شما قوانین معامله گری خود را کنار گذاشته و با احساسات خود تصمیم بگیرید. این تصمیمات در اکثر مواقع قطعاً شما را با ضرر و زیان مواجه خواهد کرد. یک معامله گر خوب هیچ وقت با احساس تصمیم نمیگیرید.

یکی از عوامل شایع احساساتی شدن معامله گران در این بازار اقدامات تهاجمی در باز کردن معاملات مختلف است. زمانی که یک احساسات بر شما غلبه می کند معاملات بدون دلیل باز می کنید. از اهرم معاملاتی خود بیش از حد مجاز استفاده می کنید. اعتبار حساب خود را بیش از حد معمول درگیر کرده و در نهایت به بروکر خود بدهکار می شوید. نتیجه تمامی این موارد ضرر و زیان های بسیاری برای کسی خواهد بود که احساساتش بر منطقش در این بازار غلبه کند.

اسیر احساسات شدن در این بازار می تواند ماه ها نتیجه مطالعات و زحمات شما را در یک اشتباه هیجانی به باد دهد.

ضرر و زیان های بازار را بپذیرید و به کار خود ادامه دهید

معامله گرانی که در اوایل کار خود زیان می کنند این احساس را دارند که بازار دارای خصومت شخصی با آن ها است. اما واقعیت چیز دیگری است و بازار ها کاملاً بی طرف هستند.

معامله کردن در بازار های مالی فقط احتمالات است. احتمالات می توانند درست یا غلط باشند. یک معامله شما یا معامله بعدی شما در این بازار مهم نیست. مهم این است که شما در بلند مدت یک معامله گر سود ده هستید یا یک معامله گر زیان ده. سود و زیان های خود را در این بازار در بلند مدت محاسبه کنید.

قبول کردن زیان یک تکه از پازل این بازی است که شما باید آن را بپذیرید. اگر شما نتوانید پوزیشن زیان ده خود را در این بازار ببندید، هیچ وقت در این بازار معامله گر موفقی نخواهید شد.

توان معاملاتی خود را بدانید و بیشتر از توان تان ریسک نکنید

مقدار دارایی حساب تان در هر معامله فقط 5% ریسک کنید. مثلا شما اگر 100 دلار در حساب خود دارید مجاز هستید در معامله ای که باز می کنید فقط تا 5 دلار آن را ریسک کنید.

اگر معامله گری را یک بازی دفاعی در نظر بگیرید منطقی است بیش از آن چه توان از دست دادنش را ندارید در هر پوزیشن ریسک نکنید.

هرگز پولی را که از لحاظ ذهنی توان از دست دادنش را ندارید در این بازار ریسک نکنید چرا که در این صورت فشار روانی حاصل از آن ضرر باعث می شود شما صبر لازم برای کسب سود در این بازار را از دست بدهید.

برای رسیدن به موفقیت صبور باشید

صبر یکی از ارکان اصلی موفقیت در معامله گری و بازار های مالی است. شما باید در حین این کار صبور باشید تا موفقیتی که انتظار آن را دارید حاصل شود.

ممکن است شما در این بازار از 100 پوزیشنی که ایجاد می کند 60 یا کمتر از آن موفق باشد. تمرکز خود را بر روی بلند مدت بگذارید و صبور باشید.

معامله گری به بلند مدت مرتبط است. ادعاهای فریبنده و پوچ زیادی مانند سود های هنگفت 95 درصدی یا شبیه آن در این بازار مطرح است که باید به دیده شک و تردید به آن ها نگاه کنیم.

ما سعی کرده ایم در آریا چارت این پست را به صورت کاملاً ساده برای شما بنویسیم. 8 عادت مشترک معامله گران موفق نوشته ای است که اگر شما بتوانید آن ها در استراتژی معاملاتی خودتون لحاظ کنین 100% باعث افزایش سود آوری و کمتر شدن ضرر های معاملاتی شما در این بازار خواهد بود.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط
روانشناسی بازار
10 قانون موفقیت معامله گری در بازار فارکس
  • ۵ آبان ۱۴۰۲
  • -
  • ۴۴۵ بازدید

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید
اخبار و مقالات