هکرهای ارز دیجیتال در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۴ چقدر به جیب زدند؟
زمان مطالعه: 2 دقیقه
هکری که با نفوذ به سرورهای یک شرکت، بیش از ۳۷ میلیون دلار ارز دیجیتال از حدود ۶۰۰ قربانی سرقت کرده بود، به اتهامات خود اعتراف کرد.
وزارت دادگستری ایالات متحده به تازگی اعلام کرد که ایوان فردریک لایت (Evan Frederick Light) از ایالت ایندیانا، به طور غیرقانونی به سرورهای یک شرکت سرمایهگذاری دسترسی پیدا کرده و اطلاعات مشتریان را به سرقت برده است.
او از این اطلاعات برای دزدیدن وجوه مشتریانی که دارایی دیجیتال داشتند، سوءاستفاده کرده است.
هزینههای ایردراپت با ارزپلاس!
کارمزد خرید و برداشت تون کوین (TON) از ارزپلاس تا 13 مهر صفر شد!
دریافت TON
لایت سپس برای مخفیکردن هویت خود و پنهان کردن داراییهای دزدیدهشده، این پولها را از طریق میکسرهای ارز دیجیتال و وبسایتهای قمار جابهجا کرده است.
به گفته وزارت دادگستری، این جرایم بین سالهای ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ رخ داده و لایت حداقل یک همدست داشته است. او که در ۳۰ سپتامبر به جرم خود اعتراف کرد، ممکن است برای هر اتهام (کلاهبرداری اینترنتی و پولشویی) با ۲۰ سال زندان روبهرو شود.
در همین حال، گزارش مرکز شکایات جرایم اینترنتی FBI نشان میدهد که آمریکاییها در سال ۲۰۲۳ در نتیجه کلاهبرداریهای مرتبط با ارز دیجیتال، ۵.۶ میلیارد دلار از دست دادهاند که ۴۵ درصد بیشتر از سال ۲۰۲۲ بوده است.
در این میان، افراد بالای ۶۰ سال بیشترین قربانیان این جرایم بودهاند و بیش از ۷۰ درصد این کلاهبرداریها به طرحهای سرمایهگذاری اختصاص داشته است.
گزارشهای دیگر نیز حاکی از آنند که طی سهماهه سوم ۲۰۲۴، تعداد حملات هکری به ارزهای دیجیتال کاهش یافته، اما ارزش داراییهای سرقتشده افزایش یافته است.
به گزارش شرکت امنیت سایبری سرتیک (CertiK)، در این مدت ۱۵۵ حادثه امنیتی رخ داده و مجموع خسارات مالی با ۹.۵ درصد افزایش به ۷۵۳ میلیون دلار رسیده است.
شبکه اتریوم با ۸۶ حمله به ارزش ۳۸۷ میلیون دلار، بیشترین آسیب را دیده است. همچنین، بزرگترین حمله در ۱۹ آگوست رخ داد که طی آن، یک نهنگ بیتکوین ۴۰۶۴ بیتکوین به ارزش ۲۳۸ میلیون دلار از دست داد.
سرقت ۲۳۵ میلیون دلاری از صرافی هندی وزیرایکس (WazirX) نیز یکی دیگر از حملات بزرگ در سهماهه سوم سال بود.
از ابتدای سال ۲۰۲۴ تاکنون، هکرها نزدیک به ۲ میلیارد دلار سرقت کردهاند. در این مدت، حملات فیشینگ با ۳۴۳ میلیون دلار خسارت طی ۶۵ حادثه، خسارتبارترین حملات بودهاند. بنابراین، کاربران باید در مواجهه با پیامهای مشکوک احتیاط کنند و از احراز هویت دو مرحلهای استفاده نمایند.