نگاهی به داستان تلخ ربات مونوریکس؛ از وعده‌های فریبنده تا کلاهبرداری از کاربران!

  • توسط: admin
نگاهی به داستان تلخ ربات مونوریکس؛ از وعده‌های فریبنده تا کلاهبرداری از کاربران!


زمان مطالعه: 2 دقیقه

بازار کریپتو به‌عنوان یکی از پرطرفدارترین و پرسودترین حوزه‌های سرمایه‌گذاری شناخته می‌شود؛ اما این موضوع، این بازار را به هدفی جذاب برای کلاهبرداران نیز تبدیل کرده است.

برای مثال، پروژه نات‌کوین در اوایل سال جاری به دلیل جنبه‌های نوآورانه‌اش مورد توجه کاربران زیادی در سراسر جهان قرار گرفت، اما به سرعت توجه کلاهبرداران را نیز به خود جلب کرد.

در همین راستا، برخی از افراد سودجو با ایجاد ربات‌های کلاهبرداری، تبلیغات فریبنده و وعده سودهای غیرواقعی، سعی در جلب توجه سرمایه‌گذاران کردند.

با ۱۰ هزار تومان ترید رو شروع کن!
تو ارزپلاس میتونی فقط با ۱۰ هزار تومان و با کارمزد صفر، همه ارزهای دیجیتال رو ترید کنی!




شروع

یکی از این پروژه‌ها که اخیرا بسیار سر و صدا به پا کرده، ربات مونوریکس، با توکن MRX است. طبق گزارش‌ها، این بازی که مشابه نات‌کوین بود، به کاربران ۱۰ روز فرصت داد تا به استخراج و جمع‌آوری توکن بپردازند.

پس از آن، ایردراپ مونوریکس انجام و به کاربران اعلام شد که تنها ۷ روز برای برداشت توکن‌های خود زمان دارند؛ در غیر این‌صورت، توکن‌های مطالبه‌نشده سوزانده خواهند شد.

با این حال، نکته عجیبی که وجود داشت، این بود که کاربران می‌بایست برای برداشت توکن‌های خود، ۱ تون‌کوین (TON) پرداخت می‌کردند. این یک علامت هشدار است؛ چراکه ایردراپ‌های تلگرامی برای کسب سود توسط کاربران ساخته شده‌اند، نه دریافت ارز دیجیتال واقعی از آنها.

چند روز پس از ایردراپ مونوریکس، توکن MRX آن در صرافی بینگ‌ایکس لیست شد و به این ترتیب، اعتماد کاربران به آن افزایش یافت. در روزهای پایانی از مهلت داده‌شده برای برداشت توکن‌ها، تیم پروژه اعلام کرد که هزینه برداشت توکن‌ها را به ۰.۵ تون‌کوین کاهش داده است.

با این حال، کاربران ادعا می‌کنند که پس از گذشت ۷ روز، هیچ توکنی برای آنها واریز نشده است.

در این میان، گزارش‌ها حاکی از آنند که سازنده این ربات، یک فرد ایرانی است که پیش از این نیز، یک ربات کلاهبرداری و پانزی به نام tradergpt را راه‌اندازی کرده بود که به مردم، وعده پرداخت ۶۰ درصد سود را می‌داد.

چنین کلاهبرداری‌هایی نه تنها سرمایه‌گذاران را با خسارات جدی مواجه می‌کنند، بلکه به نابودی اعتماد عمومی به پروژه‌های نوپا در دنیای ارزهای دیجیتال نیز منجر می‌شوند.

این وضعیت، ضرورت انجام تحقیقات جامع و آگاهانه را قبل از سرمایه‌گذاری در پروژه‌های جدید به وضوح نشان می‌دهد و به سرمایه‌گذاران یادآوری می‌کند که باید با احتیاط بیشتری به دنبال فرصت‌های سرمایه‌گذاری بروند و همواره از منابع معتبر اطلاعات کسب کنند.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید
پراپ
بروکر آمارکتس Amarkets
اخبار و مقالات