معرفی گوشی موبایل جدید سولانا؛ گوشی سولانا سیکر (Solana Seeker) چیست؟

  • توسط: admin
معرفی گوشی موبایل جدید سولانا؛ گوشی سولانا سیکر (Solana Seeker) چیست؟


سولانا سیکر (Solana Seeker) نسل دوم گوشی‌های هوشمند وب ۳ سولاناست که ویژگی‌هایی مانند صفحه نمایش با روشنایی و وضوح بالا، دوربین باکیفیت و یکپارچگی با اکوسیستم سولانا را دارد. گوشی موبایل سیکر سولانا که جایگزین مدل ساگا (Saga) شده، در شهریور ۱۴۰۳ معرفی و در مرداد ۱۴۰۴ با قیمت ۴۵۰ دلار برای خریداران اولیه و ۵۰۰ دلار برای خریداران ثانویه عرضه خواهد شد. تا کنون بیش از ۱۵۰ هزار واحد از این گوشی موبایل پیش‌فروش شده است.

در این مطلب، تاریخچه توسعه، جزئیات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، ویژگی‌های ظاهری، نحوه خرید و قیمت گوشی موبایل Seeker سولانا را بررسی می‌کنیم.

گوشی موبایل سیکر سولانا چیست؟

سولانا سیکر (Solana Seeker) جدیدترین گوشی هوشمند وب ۳ (Web ۳) بازار است که به‌طور اختصاصی برای اکوسیستم سولانا طراحی شده است. با استفاده از این گوشی موبایل، به‌راحتی و بدون وقفه می‌توانید به اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز و امکانات بلاک چین (Blockchain) سولانا دسترسی داشته باشید.

این گوشی که با سیستم‌عامل اندروید (Android) عرضه می‌شود، نسخه ۲.۰ فروشگاه برنامه‌های غیرمتمرکز سولانا را نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهد و امکان دسترسی به خدماتی چون پرداخت، دیفای (DeFi)، ان اف تی (NFT) و بازی را فراهم می‌کند.

تاریخچه سولانا موبایل

سولانا موبایل (Solana Mobile) زیرمجموعه شرکت سولانا لبز (Solana Labs) است که مسئولیت طراحی و توسعه گوشی موبایل وب ۳ جدید سولانا را برعهده دارد. این گوشی موبایل اندرویدی اولین بار طی کنفرانس Token2049 در سنگاپور در سپتامبر ۲۰۲۴ (شهریور ۱۴۰۳) معرفی شد.

دلایل موفقیت و شکست گوشی ساگا

پیش از عرضه سیکر، شرکت سولانا موبایل، اولین گوشی خود به‌نام ساگا (Saga) را در سال ۲۰۲۲ تولید و عرضه کرد. این گوشی هوشمند در ابتدا واکنش‌های متفاوتی از سوی مخاطبین دریافت کرد؛ برخی آن را « آیفون وب۳ زمانه» نامیدند، درحالی‌که برخی دیگر به قطعی‌های مکرر شبکه سولانا به‌عنوان یک نقطه ضعف اشاره داشتند.

به‌همین‌خاطر، گوشی موبایل ساگا تا اواخر سال ۲۰۲۳ زیاد مورد توجه قرار نگرفت. اما با رشد ناگهانی ارزش میم کوین‌های (Memecoin) اکوسیستم سولانا و قابلیت ذخیره‌سازی این نوع از ارزهای یجیتال، با استقبال عموم مواجه شد. تا دسامبر ۲۰۲۳ (آذر ۱۴۰۳)، موجودی گوشی‌های ساگا به‌طور کامل به فروش رفت. آناتولی یاکوونکو (Anatoly Yakovenko)، بنیان‌گذار سولانا، نیز در پادکستی گفته بود اگر موفقیت موبایل وب ۳ سولانا سیکر به‌اندازه ساگا باشد، گوشی سومی هم درکار خواهد بود.

توسعه نسل دوم گوشی سولانا

شرکت سولانا موبایل با طراحی موبایل نسل دومی خود، در پی ایجاد تحولی در صنعتی است که سال‌هاست تحت سلطه نام‌های بزرگی چون اپل، گوگل و سامسونگ قرار دارد. بااین‌حال، تمرکز این گوشی هوشمند همچنان بر کاربران حوزه کریپتو است و به‌صورت اختصاصی به راهکارهای امن نگهداری دارایی‌های دیجیتال و اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز مجهز شده است.

مشخصات فنی گوشی موبایل سیکر سولانا

گوشی کریپتویی سولانا سیکر دارای ویژگی‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدرتمندی است. در ادامه، مشخصات سولانا سیکر را بررسی می‌کنیم.

مشخصات سولانا سیکرمشخصات سولانا سیکر

مشخصات سخت‌افزاری

دوربین‌ها:دوربین اصلی: ۱۰۸ مگاپیکسل با لرزش‌گیر اپتیکالدوربین تله‌فوتو: ۵۰ مگاپیکسلدوربین اولتراواید: ۱۳ مگاپیکسلدوربین سلفی: ۳۲ مگاپیکسلنمایشگر:نوع: AMOLEDاندازه: ۶.۳۶ اینچرزولوشن: ۲۶۷۰×۱۲۰۰ با تراکم پیکسلی ۴۶۰نرخ تازه‌سازی: ۱۲۰ هرتزابعاد:عرض: ۷۳.۵ میلی‌مترارتفاع: ۱۵۴.۸ میلی‌مترضخامت: ۹.۳ میلی‌مترحافظه: رم ۸ گیگابایتفضای ذخیره‌سازی: حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت (UFS ۳.۱)پردازنده: ۸ هسته‌ای MediaTek Dimensity ۷۳۰۰باتری: ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت با پشتیبانی شارژ بی‌سیمامنیت و کیف پول:دکمه پاور با حسگر اثر انگشتسیستم کیف پول SeedVault برای نگهداری امن کلیدهای خصوصیاتصالات:پشتیبانی از 5Gیک نانو سیم و یک ای‌سیمبلوتوث ۵.۴وای‌فای ۶

قابلیت‌های نرم‌افزاری

سیستم عامل اندروید بهینه‌شده: اندروید گوشی سولانا سیکر به‌گونه‌ای طراحی شده است که از قابلیت‌های مختلفی از جمله ان اف تی‌ها، ابزارهای توسعه‌دهندگان، سیستم‌های احراز هویت و رمزنگاری پشتیبانی می‌کند.یکپارچگی با اکوسیستم سولانا: گوشی موبایل سیکر نه‌تنها برای کاربران عادی، بلکه برای توسعه‌دهندگان سولانا بسیار کاربردی است و با تمام ابزارها و محصولات این اکوسیستم یکپارچه شده است.

ویژگی‌های Web3 و بلاک چینی گوشی موبایل سیکر سولانا

سیستم اندرویدی گوشی موبایل Solana Seeker دارای قابلیت‌ها و ویژگی‌های بسیار زیادی است که آن را به بهترین گزینه برای تعامل با اکوسیستم سولانا تبدیل می‌کند از جمله:

معماری TEEPIN

معماری زیرساختی جدیدی که در گوشی‌های Solana Mobile به کار گرفته شده، «TEEPIN» نام دارد که مخفف عبارت «Trusted Execution Environment Platform Infrastructure Network» است. این معماری دارای سه لایه مجزاست:

لایه سخت‌افزارلایه پلتفرملایه شبکه

این ساختار به گونه‌ای طراحی شده است که کاربران، توسعه‌دهندگان و سازندگان دستگاه‌ها بتوانند در یک محیط Trustless و بدون نیاز به اعتماد متقابل، مشارکت کنند.

موبایل والت اِدَپتِر

اِدَپتِر کیف پول موبایل (Mobile Wallet Adapter) یا MWA، یک پروتکل استاندارد برای اتصال اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز موبایلی به اپلیکیشن‌های کیف پول ارز دیجیتال (Crypto Wallet) موبایل است که امکان ارتباط و امضای تراکنش‌ها و پیام‌ها در شبکه سولانا را فراهم می‌کند.

سولانا موبایل استک ۲.۰ و ابزارهای توسعه

سولانا موبایل استک ۲.۰ (Solana Mobile Stack ۲.۰) یا به‌طور خلاصه SMS ۲.۰، نسخه به‌روزشده زیرساخت نرم‌افزاری سولانا برای اندروید است که به‌صورت مستقیم در سیستم عامل (Operating System) گوشی سیکر ادغام شده است.

این بستر به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد اپلیکیشن‌های وب۳ را با دسترسی به کیف پول، امضاهای رمزنگاری‌شده و تعامل با دی‌اپ‌ها بدون نیاز به مرورگر بسازند. SMS ۲.۰ شامل ابزارهایی مانند Mobile Wallet Adapter (MWA)، Seed Vault و Solana Pay برای تسهیل توسعه برنامه‌های غیرمتمرکز موبایلی است.

قابلیت‌های سولانا پی در اندروید

سولانا پی (Solana Pay) یک سیستم پرداخت غیرمتمرکز بر بستر بلاک چین سولاناست که به‌صورت بومی در «سولانا موبایل استک» ادغام شده است. بااستفاده از این سیستم، کاربران می‌توانند از طریق روش‌هایی مانند اسکن QR کد، پیام و تعامل با مرورگر وب، پرداخت‌های مبتنی بر سولانا را مستقیماً روی گوشی اندرویدی خود انجام دهند.

ویژگی دیگر، امکان صدور آنی کارت‌های مجازی برای کاربران است. با استفاده از این کارت‌ها، کاربران می‌توانند بدون نیاز به بانک یا صرافی، هزینه خرید در میلیون‌ها فروشگاه در سراسر جهان که از ترمینال‌های پرداخت سنتی پشتیبانی می‌کنند را با موجودی کیف پول شخصی‌شان پرداخت کنند.

کیف پول SeedVault Wallet

یکی از قابلیت‌های کلیدی گوشی سیکر سولانا، کیف پول SeedVault است که با همکاری سولفلر (Solflare) توسعه داده شده است. این کیف پول از نوع خودحضانتی بوده و مستقیماً در سخت‌افزار گوشی سیکر سولانا تعبیه شده است، به این معنا که کلیدهای خصوصی کاربران به‌صورت امن و آفلاین درون دستگاه ذخیره می‌شوند. در نتیجه، خطر افتادن کاربران در دام حملات فیشینگ، بدافزارها و آسیب‌پذیری‌های نرم‌افزاری را به‌حداقل می‌رساند.

فروشگاه برنامه‌های غیرمتمرکز Solana dApp Store ۲.۰

فروشگاه اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز سولانا یک سیستم اختصاصی برای انتشار اپ‌های ساخته‌شده در اکوسیستم سولاناست. این فروشگاه به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تا اپلیکیشن‌های خود را بدون وابستگی به قوانین سخت‌گیرانه یا کارمزدهای بالا در فروشگاه‌های سنتی، مانند اپ‌استور یا گوگل‌پلی، منتشر کنند.

در بلندمدت، این فروشگاه قرار است با کمک جامعه کاربران و توسعه‌دهندگان سولانا، به‌صورت غیرمتمرکز مدیریت شود و خود اکوسیستم نقش فعالی در کنترل، بررسی و رتبه‌بندی محتوای آن ایفا کند.

ساخت توکن و مجموعه NFT انحصاری

به‌لطف تفکیک امن بین کلیدهای خصوصی کاربر و لایه‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری، امکان مینت و ساخت توکن (Token) در گوشی موبایل سیکر سولانا فراهم شده است.

بازی

در داخل گوشی موبایل سولانا سیکر می‌توانید بازی‌های بلاک چینی و وب۳ را انجام داده و ارزهای درون بازی‌ها را از طریق Seed Vault به‌صورتی امن نگهداری کنید.

جنسیس توکن

هر دستگاه موبایل Seeker، همراه با یک جنسیس توکن (Genesis Token) عرضه می‌شود؛ یک توکن ان‌اف‌تی منحصربه‌فرد و غیرقابل‌انتقال که به‌صورت دائمی به همان گوشی متصل است. این توکن، قابل خرید، فروش یا انتقال به دیگر دستگاه‌ها نیست و نقش یک هویت اختصاصی در بستر موبایلی سولانا را ایفا می‌کند.

هدف از این توکن، فراهم‌کردن دسترسی اختصاصی به مزایای خاص در اکوسیستم سولاناست، از جمله:

دریافت ایردراپ‌های (Airdrop) احتمالیدسترسی زودهنگام به اپلیکیشن‌های جدیددریافت پاداش‌ها و مزایای ویژه کاربران وفادار

مقایسه گوشی موبایل سیکر با ساگا

ساگا (Saga) اولین گوشی موبایل وب۳ و کریپتویی سولانا موبایل بود که در آوریل ۲۰۲۳ راه‌اندازی شد. در این قسمت، گوشی موبایل سیکر را با ساگا از نظر قیمت، بهبود سخت‌افزاری و ارتقاء نرم‌افزاری مقایسه می‌کنیم.

تفاوت های قیمتی

موبایل‌های ساگا در ابتدای راه‌اندازی ۱۰۰۰ دلار قیمت داشتند، اما به‌خاطر تقاضای پایین برای خرید آن‌ها در ماه‌های اول، قیمت‌شان شکسته شد و به ۵۹۹ دلار رسید.

گوشی‌های سیکر در مرحله پیش‌فروش بنیان‌گذار (Founder) با قیمت ۴۵۰ دلار ثبت سفارش شدند. اکنون این پنجره بسته شده و در زمان نگارش این مطلب در خرداد ۱۴۰۴، در مرحله پیش‌فروش اولیه به قیمت ۵۰۰ دلار هستیم. پس از اتمام این بازه، پنجره حامی (Supporter) آغاز خواهد شد که باید منتظر مشخص‌شدن قیمت نهایی آن برای خریداران عام بمانیم.

بهبودهای سخت افزاری

گوشی سیکر در مقایسه با مدل ساگا، چندین ارتقاء سخت‌افزاری مهم را به‌همراه دارد از جمله:

نمایشگر روشن‌تر؛ بهبود دید در شرایط نوری مختلفدوربین باکیفیت‌تر؛ دوربین ۱۰۸ و ۳۲ مگاپیکسلی؛ تصاویر واضح‌تر و عملکرد بهتر در نور کمعمر باتری طولانی‌تر؛ عدم نیاز به شارژ مکرر برای استفاده روزمرهسبک‌تر و باریک‌تر؛ طراحی با تمرکز بر راحتی در دست گرفتن و استفاده طولانی‌مدت

ارتقا نرم افزاری

از نظر عملکرد، مدل Seeker بهبودهایی را داشته است از جمله:

قدرت پردازشی سریع‌تر و بهینه‌سازی بهتر برای اجرای اپلیکیشن‌های وب ۳توانایی مدیریت چندوظیفگی و اجرای دی‌اپ‌ها حتی باوجود رم ۸ گیگابایتیتجربه کاربری سریع‌تر، روان‌تر و پاسخ‌گوتریکپارچگی کامل با دی‌اپ‌های سولاناپیاده‌سازی ابزارها و کیت‌های توسعه برای توسعه‌دهندگان

در جدول زیر، خلاصه‌ای از تفاوت‌های گوشی سیکر با ساگا آورده شده است:

ویژگیسیکرساگاطراحی و ساختسبک‌تر و باریک‌تربزرگ‌تر و سنگین‌ترقیمت۴۵۰ تا ۵۰۰ دلار (پیش‌فروش)۱۰۰۰ دلارنمایشگر۶.۳۶ اینچ AMOLED با روشنایی بیشتر۶.۶۷ اینچ AMOLEDدوربین۱۰۸ (پشت) و ۳۲ (جلو) مگاپیکسل۵۰ (پشت) و ۱۲ (جلو) مگاپیکسلعمر باتریطولانی‌ترمتوسطرم۸ گیگابایت۱۲ گیگابایتحافظه داخلی۱۲۸ گیگابایت۵۱۲ گیگابایتیکپارچگی با کریپتویکپارچگی کامل با SeedVault و dApp Store ۲.۰پشتیبانی اولیه محدود از اپ‌های غیرمتمرکزپشتیبانی از دی‌اپ‌هاپشتیبانی قوی از اپ‌های اختصاصی سولاناپشتیبانی اولیه محدود از اپ‌های غیرمتمرکزمحبوبیت و تقاضابیش از ۱۵۰٬۰۰۰ پیش‌سفارش۲۵۰۰ دستگاه فروخته‌شده در ماه‌های اول

توکن SKR و نقش آن در سولانا موبایل

ارز دیجیتال (Cryptocurrency) سیکر با نماد SKR، ارز بومی اکوسیستم موبایلی سولاناست. این توکن با ارز دیجیتال SOL که در شبکه سولانا به‌عنوان سوخت اصلی تراکنش‌ها استفاده می‌شود، تفاوت دارد.

از جمله کاربردهای ارز SKR شامل موارد زیر است:

پاداش‌دهی به کاربران در ازای تعامل با برنامه‌ها و انجام تسک‌هاتشویق توسعه‌دهندگان برای ساخت اپلیکیشن‌های وب۳ موبایلیاجرای حاکمیت مبتنی بر توکن برای دستگاه‌ها و سرویس‌های آیندهپاداش‌دهی به کارخانه‌های تولید‌کننده گوشی‌های شرکت سولانا موبایل یا گوشی‌های سازگار با توکن SKR

توکنومیکس توکن SKR

در زمان نگارش این مطلب در خرداد ۱۴۰۴، جزئیات دقیق نحوه کسب، توزیع، مدل حاکمیتی و توکنومیکس ارز دیجیتال SKR هنوز به‌صورت رسمی اعلام نشده است. پس از منتشر شدن جزئیات، ما نیز این مطلب را به‌روزرسانی خواهیم کرد.

قیمت و نحوه خرید گوشی موبایل سیکر سولانا

مراحل پیش‌فروش و عرضه رسمی گوشی‌های سولانا به سه فاز تقسیم شده است:

مرحله بنیان‌گذار (Founders): پیش‌خریدهای این فاز با قیمت ۴۵۰ دلار انجام شد.مرحله پذیرندگان اولیه (Early Adopter): پیش‌خریدها با قیمت ۵۰۰ دلار درحال ثبت هستند.مرحاه حامی (Supporter): هنوز جزئیات آن مشخص نیست.پیش خرید گوشی سولانا سیکرپیش‌خرید گوشی سولانا سیکر

قیمت ۵۰۰ دلاری فعلی، قیمت خام این گوشی است که بسته به کشور محل سکونت، ممکن است هزینه‌های دیگری مانند مالیات به آن اضافه شود. خرید گوشی سولانا به آدرس ایران درحال‌حاضر امکان‌پذیر نیست و باید منتظر واردات رسمی آن بمانیم.

مراحل پیش‌خرید

پیش‌خرید گوشی سیکر درحال‌حاضر تنها از طریق وبسایت رسمی آن قابل انجام است و هنوز برنامه‌ای برای توزیع آن از طریق دیگر وندورها اعلام نشده است. برای این کار:

۱. ابتدا وارد سایت Solanamobile شده و به پایین صفحه اسکرول کنید. روی «Preorder Now» کلیک کنید.

۲. اکنون باید کیف پول ارز دیجیتال شخصی‌تان را به این صفحه متصل کنید. روی «Connect» کلیک کنید. در پنجره بازشده، از بین یکی از کیف پول‌های متامسک، سولفلر و فانتوم، گزینه مورد نظر را انتخاب کنید. پس از اتصال، روی «Continue» کلیک کنید.

انتخاب کیف پول برای اتصال به سایت solana mobileاتصال کیف پول به سایت solana mobile

۳. در ادامه، سایت از شما می‌پرسد که آیا مایل به خرید تجهیزات اضافی مانند قاب و محافظ صفحه به قیمت ۲۵ دلار هستید یا خیر. در ادامه باید آدرس محل سکونت‌تان را وارد کنید. متأسفانه ایران در کشورهای مجاز خرید نیست.

وارد کردن آدرس برای خرید گوشی موبایل solana seekerخرید تجهیزات اضافی به سولانا سیکر

خرید گوشی موبایل سولانا سیکر در ایران

هنوز اطلاعات دقیقی در خصوص واردات و امکان خرید مستقیم گوشی Seeker سولانا در ایران در دسترس نیست. این گوشی در مرداد ۱۴۰۴ به بازار عرضه خواهد شد که برخی از منابع خبری، قیمت‌های ۵۵ تا ۶۰ میلیون تومانی را برای آن پیش‌بینی کرده‌اند. بااین‌حال، باید منتظر انتشار اخبار رسمی در این خصوص بمانیم.

آیا گوشی موبایل سیکر سولانا ارزش خرید دارد؟

برای پاسخ به این سؤال، بهتر است ویژگی‌های گوشی سولانا سیکر را با گوشی‌های اندرویدی معمولی و پرچمدار مانند آیفون ۱۶ مقایسه کنیم:

ویژگی‌هاسولانا سیکراندروید میان‌رده؛ مانند A۵۴پرچمدارها؛ مانند آیفون ۱۶نمایشگر۶.۳۶ اینچ AMOLEDLCD یا AMOLEDAMOLED یا Super Retinaدوربین۱۰۸+۳۲ مگاپیکسل، بهبود در نور کم۵۰–۶۴ مگاپیکسل، معمولی۴۸+۱۲+۱۲ یا بهتر با الگوریتم‌های پیشرفتهامنیت ارز دیجیتالکیف پول سخت‌افزاری SeedVault، محیط امن (TEE)معمولاً بدون کیف پول سخت‌افزاریفاقد سیستم مخصوص وب۳برنامه‌های وب۳یکپارچه با اپ‌استور غیرمتمرکز سولانانیازمند کیف پول جانبی یا مرورگروب۳ محدود و غیربومیپردازنده۸ هسته‌ای MediaTek Dimensity ۷۳۰۰Snapdragon ۷ یا Exynos میان‌ردهApple A۱۸ یا Snapdragon ۸ Gen ۳رم و حافظه۸ گیگابایت / ۱۲۸ گیگابایت۶ تا ۸ گیگ / ۱۲۸ تا ۲۵۶ گیگ۸ تا ۱۲ گیگ / ۲۵۶ تا ۱ ترابایتباتری و مصرف انرژی۴۵۰۰ میلی‌آمپر + شارژ بی‌سیم، عمر بیشتر۴۵۰۰-۵۰۰۰ میلی‌آمپر، شارژ سریع‌تر۴۳۲۳ میلی‌آمپر با بهینه‌سازی بسیار بالاقیمت جهانیحدود ۴۵۰ دلار۳۰۰–۵۰۰ دلار۱۰۰۰ دلار به بالاپاداش و ایردراپبا توکن Genesis و SKRنداردندارد🎯 هدف‌گذاریکاربران وب۳ و توسعه‌دهندگان دی‌اپ‌هاکاربران عمومیکاربران عمومی، حرفه‌ای‌ها، تولید محتوا

بنابراین، گوشی Seeker بهترین انتخاب برای کسانی است که:

به‌طور جدی با ارزهای دیجیتال، ان‌اف‌تی‌ها و اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز درگیر هستندبه یک گوشی تخصصی برای وب ۳ نیاز دارنددنبال تجربه‌ای امن و مستقل از کیف پول‌های جانبی هستندبه شرکت در ایردراپ‌ها و پاداش‌های انحصاری سولانا علاقه‌مندندتوسعه‌دهنده برنامه‌های وب ۳ هستند یا به ابزارهای دی‌اپ علاقه دارند

اما اگر صرفاً یک کاربر معمولی و به‌دنبال خرید یک گوشی با دوربین بهتر، قدرت پردازشی بالاتر یا اکوسیستم بسته مانند آی‌کلاود هستید و به برنامه‌های وب ۳ نیاز چندانی ندارید، گوشی‌های پرچمدار سنتی یا حتی برخی میان‌رده‌ها گزینه‌های بهتری هستند.

آینده گوشی‌های Web3 و سولانا موبایل

با افزایش علاقه به فناوری‌های بلاک چین، نیاز به دستگاه‌هایی که تعامل با دی‌اپ‌ها را ساده و امن کنند، بیشتر شده احساسا می‌شود. بنابراین، گوشی سیکر سولانا می‌تواند نقطه آغازی برای پرداختن به این موضوع باشد. از چالش‌های پیش‌روی این صنعت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

رقابت با تولیدکنندگان بزرگ مانند اپل و سامسونگآموزش و پذیرش کاربران برای کار با گوشی‌های وب ۳زیرساخت‌های قانونی و فنی که ممکن است توسعه این گوشی‌های را محدود کنند

نقشه راه سولانا موبایل

سولانا موبایل برنامه‌هایی را برای سال‌های پیش‌رو مشخص کرده است:

پشتیبانی از توسعه‌دهندگان با مشوق‌های توکن SKRسوق فروشگاه به سمت تمرکززدایی بیشتر با سیستم رأی‌گیریصدور کارت‌های مجازی جهانی متصل به کیف پول کاربرانحذف کامل نیاز به اپ‌استورهای سنتیراه‌اندازی حاکمیت برای توکن SKRتوسعه SDK برای گوشی‌های دیگر مانند سامسونگ، شیائومی و…

مزایا و معایب گوشی موبایل سیکر سولانا

گوشی هوشمند Seeker مزایا و معایب خاص خود را دارد که در ادامه بررسی می‌کنیم.

مزایا

امنیت بالا برای ارزهای دیجیتال: با استفاده از کیف پول سخت‌افزاری SeedVault و معماری امن TEEPIN، کلیدهای خصوصی به‌صورت آفلاین و ایزوله در داخل گوشی ذخیره می‌شوند که خطر حملات فیشینگ، بدافزار و هک را به‌حداقل می‌رساند.دسترسی به اکوسیستم انحصاری: از طریق Solana dApp Store ۲.۰، کاربران به صدها اپلیکیشن غیرمتمرکز دسترسی دارند که ممکن است در فروشگاه‌های معمول مانند گوگل‌پلی قابل نصب نباشند.قابلیت کسب پاداش: با داشتن توکن Genesis منحصربه‌فرد هر گوشی، کاربران می‌توانند از ایردراپ‌ها، دسترسی زودهنگام به اپ‌ها و جوایز ویژه در اکوسیستم سولانا بهره‌مند شوند.قیمت مناسب برای یک گوشی وب۳: قیمت پایه ۴۵۰ دلار این گوشی نسبت به موبایل‌های هم‌رده بسیار مقرون به‌صرفه است.

معایب و نقاظ ضعف

وابستگی به اکوسیستم سولانا: مختص اکوسیستم سولانا ساخته شده و امکان ذخیره‌سازی دیگر توکن‌ها را ندارد.محدودیت اپلیکیشن‌ها: برای اپ‌های قدیمی‌تر که با نسخه اولیه SDK ساخته شده‌اند، ممکن است پشتیبانی از SMS ۲.۰ و MWA در آن‌ها وجود نداشته باشد. در نتجیه، در دسترسی به آن‌ها محدودیت وجود خواهد داشت.عدم پشتیبانی رسمی در ایران: هنوز اطلاعات دقیقی در خصوص واردات این گوشی موبایل به ایران در دسترس نیست. به‌دلیل عدم حضور رسمی Solana Mobile در ایران نیز خدمات پس از فروش و گارانتی رسمی برای این گوشی درحال‌حاضر وجود ندارد.

سوالات متداول

گوشی سولانا سیکر چه زمانی عرضه می‌شود؟

زمان رسمی عرضه گوشی Solana Seeker برای ۴ اوت ۲۰۲۵ (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شده است.

قیمت گوشی موبایل سولانا سیکر چقدر است؟

درحال‌حاضر قیمت پیش‌خرید برای پذیرندگان اولیه، ۵۰۰ دلار است که ممکن است پس از اتمام این مرحله، شاهد افزایش قیمت گوشی سولانا باشیم.

آیا گوشی سولانا در ایران عرضه می‌شود؟

درحال‌حاضر اطلاعات رسمی درخصوص واردات گوشی سیکر سولانا در ایران در دسترس نیست.

گوشی موبایل سیکر سولانا را از کجا بخریم؟

تنها راه خرید فعلی، ثبت سفارش از طریق وبسایت رسمی Solana Mobile است. درحال‌حاضر امکان ارسال مستقیم به آدرس ایران و کشورهای تحت تحریم وجود ندارد.

تفاوت سولانا سیکر با ساگا چیست؟

صفحه نمایش روشن‌تر، دوربین باکیفیت‌تر، عمر باتری بالاتر، عملکرد روان‌تر و یکپارچگی با اکوسیستم سولانا از جمله مزایای گوشی سیکر نسبت به ساگا هستند.

جمع‌بندی

گوشی موبایل سولانا سیکر (Solana Seeker) نسل جدیدی از موبایل‌های وب ۳ است که با تمرکز بر امنیت و تعامل با برنامه‌های غیرمتمرکز ساخته شده است. این گوشی با معماری TEEPIN، کیف پول سخت‌افزاری SeedVault، فروشگاه برنامه‌های غیرمتمرکز و توکن اختصاصی SKR، تجربه‌ای نو را برای کاربران فراهم می‌کند. گوشی موبایل سیکر سولانا با قیمت پایه ۴۵۰ دلاری، جایگزینی پیشرفته‌تر و مقرون‌به‌صرفه‌تر نسبت به مدل قبلی یعنی ساگا محسوب می‌شود.

منبع خبر

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید
پراپ
بروکر آمارکتس Amarkets
اخبار و مقالات